Πως απαντούμε στην πρόκληση του ξενοδοχείου

Η εποχή μας θα μπορούσε να χαρακτηριστεί για τα ξενοδοχεία και τον τουρισμό γενικότερα ως άκρως απαιτητική και ανταγωνιστική. Οι τουριστικές επιχειρήσεις που πετυχαίνουν παρουσιάζουν ένα συνδυασμό από καλές πρακτικές με πιο σημαντικό χαρακτηριστικό τη μεγιστοποίηση κάθε ευκαιρίας για δημιουργία αξίας.

Οι κατασκευαστικές & αρχιτεκτονικές λύσεις δεν αποτελούν εξαίρεση στον παραπάνω κανόνα. Η εταιρία Π & Μ Σολιδάκης ΟΕ απαντά στην πρόκληση του ελληνικού ξενοδοχείου με ολοκληρωμένες και διαφοροποιημένες λύσεις που συνδυάζουν υψηλή αισθητική, λειτουργικότητα, κορυφαία κατασκευαστική ποιότητα και στιβαρή ασφάλεια.

Όλες οι προσφερόμενες λύσεις τηρούν με αυστηρότητα τα ευρωπαϊκά πρότυπα και καλύπτουν τις απαιτούμενες πιστοποιήσεις.

Συγκεκριμένα, επειδή το ξενοδοχείο χρειάζεται εξειδικευμένες αρχιτεκτονικές λύσεις, διαθέτουμε συστήματα και προφίλ αλουμινίου που διακρίνονται για την ανθεκτικότητά τους, την λειτουργικότητά και την αισθητική τους. Τα χαρακτηριστικά αυτά εξασφαλίζουν άνεση και συνολική βελτίωση του περιβάλλοντος διαβίωσης για τους ενοίκους ενώ, παράλληλα, συνεισφέρουν στην ενεργειακή απόδοση του κτιρίου.

Αναλαμβάνουμε όλες τις εργασίες που απαιτούνται για την αναβάθμιση των ξενοδοχειακών μονάδων, καλύπτοντας όλο το φάσμα πιθανών αναγκών για προσόψεις, εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, καθώς και τους χώρους διαμονής.

Προτεινόμενα συστήματα

Υαλοπετάσματα, αίθρια, σύνθετα πάνελ (composite panels)

  • Συμβαδίζοντας με τις τρέχουσες αρχιτεκτονικές τάσεις για τις εξωτερικές όψεις των κτιρίων, η εταιρεία μας προσφέρει μια μεγάλη γκάμα προϊόντων παρέχοντας τη δυνατότητα επιλογής της ιδανικότερης λύσης ανάλογα με τις ανάγκες κατασκευής συνδυάζοντας ποιότητα και design.

Διαμόρφωση των δωματίων – Συστήματα αλουμινίου

  • Ανοιγόμενα συστήματα κουφωμάτων που παρέχουν υψηλό επίπεδο θερμομόνωσης-ηχομόνωσης.
  • Συρόμενα συστήματα κουφωμάτων που αποτελούν την ιδανική λύση για εξοικονόμηση χώρου και συμπίεση κόστους.
  • Θύρες εσωτερικές και ασφαλείας μέσα από μία μεγάλη ποικιλία σχεδίων κλασικού και μοντέρνου design.

Βέλτιστη διαμόρφωση κοινόχρηστων χώρων

  • Φυσούνες – Η απόλυτη επιλογή για τους χώρους των εστιατορίων και spa (εσωτερικές πισίνες).
  • Κάγκελα αλουμινίου, με πρωτοποριακό σχεδιασμό και ξεχωριστή εμφάνιση.

Αναβάθμιση της λειτουργικότητας του κτιρίου

  • Είσοδοι κτηρίων – Η απόλυτη επιλογή για αυτόματες εισόδους, περιστρεφόμενες, πτυσσόμενες, συρόμενες, ανοιγόμενες και τοξωτές πόρτες.

Υποστήριξη ειδικών απαιτήσεων των ξενοδοχείων

  • Ασφάλεια με συστήματα αλουμινίου με πιστοποιημένο επίπεδο ασφαλείας, πόρτες ασφαλείας, μεταλλικές πόρτες πυρασφαλείας.
  • Περίφραξη χώρων γύρω από πισίνες με δυνατότητα ελεγχόμενης πρόσβασης.
  • Λύσεις για τα άτομα με ειδικές ανάγκες.

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας.