Υπηρεσίες

Συμβουλευτική, σχεδιασμός & μελέτη
Βάσει των επιθυμιών σας, σχεδιάζουμε τη βέλτιστη λύση που θα ικανοποιήσει όλες σας τις ανάγκες. Επισκεπτόμαστε τον χώρο σας, και κατόπιν μελέτης και επιμέτρησης, προτείνουμε λύσεις βασισμένες στις επιθυμίες σας και τις προδιαγραφές του χώρου σας. Η χρονική συνέπεια και η ποιότητα των προϊόντων μας αποτελούν δέσμευσή.
Κατασκευή
Οποιαδήποτε κατασκευαστική σας ανάγκη, αποτελεί πρόκληση για εμάς. Με υπερσύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό και τεχνογνωσία αλλά και με σειρά σημαντικών πιστοποιήσεων, είμαστε σε θέση να αναλάβουμε έργα που απαντούν σε κάθε αρχιτεκτονική πρόκληση, από συνδυαστικές οικονομικές λύσεις αλουμινίου - PVC έως προηγμένα θερμομονωτικά και ηχομονωτικά συστήματα αλουμινίου, ειδικές κατασκευές και συστήματα ασφαλείας και προστασίας από κακόβουλες ενέργειες, διατηρώντας πάντα την ποιότητα στην κορυφή.
Εγκατάσταση / αντικατάσταση
Έχετε σκεφτεί ότι με τα παλιά κουφώματα σας μπορεί να πληρώνετε πολύ περισσότερα χρήματα σε θέρμανση και ψύξη εξαιτίας της απώλειας θερμότητας που μπορεί να έχετε; Η αντικατάσταση των κουφωμάτων σας προσφέρει πολλαπλά οφέλη από άποψη ενεργειακής κατανάλωσης. Τα κουφώματα παλαιότερης κατασκευής, εξαιτίας της κακής τους ποιότητας δεν συμφέρουν οικονομικά καθώς η απώλεια θερμότητας που προκαλούν οδηγεί σε μεγαλύτερη ενεργειακή κατανάλωση για τη θέρμανση ή την ψύξη.
After sales & τεχνική υποστήριξη
Τα κουφώματα αλουμινίου χαρακτηρίζονται από τις υψηλές αντοχές τους στις καιρικές συνθήκες και στο χρόνο και δεν απαιτούν επίπονη συντήρηση. Ωστόσο ο προληπτικός έλεγχος και το service είναι αναπόσπαστο μέρος του κύκλου ζωής μιας σωστής εγκατάστασης. Με εφόδια την συνεχή εκπαίδευση και κατάρτιση του ανθρώπινου δυναμικού μας, παραμένουμε πάντοτε δίπλα σας μετά την κατασκευή και την εγκατάσταση, με σκοπό την άψογη εξυπηρέτηση σας. Η παροχή υπηρεσιών τεχνικής υποστήριξης, συντήρησης , είναι κύρια προτεραιότητα μας.

Επιλέξτε σήμερα κορυφαία ποιότητα και αισθητική!

Η ΟΜΑΔΑ

Παντελής Σολιδάκης
Managing Director
Μιχάλης Σολιδάκης
Υπεύθυνος Παραγωγής
Βασιλική Γαλάνη
Τμήμα Προσφορών
Φώτης Ξενάκης
Υπεύθυνος Λογιστηρίου
Νίκος Δημητριάδης
Πολιτικός Μηχανικός
Βίκυ Δώρη
Αρχιτέκτων - Διακόσμηση Εσωτερικού Χώρου
Γιώργος Σταθόπουλος
Νομικός Σύμβουλος
Δημήτρης Αργυρόπουλος
Αρχιτέκτων Μηχανικός

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ & ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ

 
Πιστοποίηση CE

Η εταιρεία μας, στην προσπάθεια να βρίσκεται πάντα συνεπής στη δέσμευση ποιότητας που έχει απέναντι στους πελάτες της, ανακοινώνει ότι διαθέτει πιστοποίηση CE για τα κουφώματα αλουμινίου, την οποία από 01.02.2010 σύμφωνα με την κοινοτική οδηγία ΕΕ 89/106 όλοι οι κατασκευαστές κουφωμάτων αλουμινίου οφείλουν να διαθέτουν.


 
Θωρακισμένες πόρτες

Η εταιρία μας πιστοποιεί την ασφάλεια και την ποιότητα των θωρακισμένων πορτών σύμφωνα με μεθόδους και προδιαγραφές καθορισμένες από την ευρωπαϊκή οδηγία ENV 1627 - 1. Διαθέτουμε πιστοποιημένα προϊόντα κατηγορίας Class 2, Class 3, Class 4.