Δελτία τύπου

Νέος Πρόεδρος της ΕΝΚΑΣ Πειραιά ο Παντελής Σολιδάκης

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΝΚΑΣ Πειραιά κατά την συνεδρίαση του στις 08/02/21, με ομόφωνη απόφαση των μελών του προχώρησε σε αναδιάρθρωση του Διοικητικού Συμβουλίου. Νέος Πρόεδρος του Δ.Σ. αναλαμβάνει ο κ. Παντελής Σολιδάκης.

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ DOMOTEC 2017

Η Π & Μ Σολιδάκης ΟΕ σας προσκαλεί στην έκθεση DOMΟTEC – Δόμηση, Ανακαίνιση, Εξοικονόμηση όπου θα συμμετέχει από 7 έως 9 Απριλίου 2017 στο METROPOLITAN EXPO. Θα εστιάσει σε λύσεις δόμησης, ανακαίνισης και εξοικονόμησης ενέργειας για το σπίτι, την επιχείρηση και το ξενοδοχείο.

Η DOMOTEC με τη δημιουργία μιας μεγάλης και ενιαίας διοργάνωσης θα προσελκύσει υψηλό αριθμό επισκεπτών και θα προσφέρει μία νέα δυναμική στον κλάδο της δόμησης, της ανακαίνισης και της εξοικονόμησης ενέργειας στηριζόμενη σε νέες πρακτικές και τεχνολογίες που θα παρουσιαστούν μέσα στην έκθεση.

Ημερίδα και Γενική Συνέλευση της ΕΝΚΑΣ στις 4 Ιουνίου

Η Ένωση Κατασκευαστών Νίκαιας-Κορυδαλλού και Πέριξ (ΕΝΚΑΣ), σε συνεργασία με την εταιρεία PROFILMEDIA, πραγματοποίησε το Σάββατο 4 Ιουνίου την ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση της στο Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Πειραιά.

Γενική Συνέλευση και εκλογές στο ΣΕΚΑ στις 28 Μαίου

Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Κατασκευαστών Αλουμινίου (ΣΕΚΑ) πραγματοποίησε το Σάββατο 28 Μαΐου στο ξενοδοχείο Elefsina Hotel στην Ελευσίνα, την ετήσια Τακτική Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευσή του για το 2016.

Συμμετοχή στην DOMOTEC 2016

Η Π & Μ Σολιδάκης ΟΕ σας προσκαλεί στην έκθεση DOMΟTEC – Δόμηση, Ανακαίνιση, Εξοικονόμηση όπου θα συμμετέχει από 7 έως 10 Απριλίου 2016 στο METROPOLITAN EXPO. Θα εστιάσει σε λύσεις δόμησης, ανακαίνισης και εξοικονόμησης ενέργειας για το σπίτι, την επιχείρηση και το ξενοδοχείο.

Η DOMOTEC με τη δημιουργία μιας μεγάλης και ενιαίας διοργάνωσης θα προσελκύσει υψηλό αριθμό επισκεπτών και θα προσφέρει μία νέα δυναμική στον κλάδο της δόμησης, της ανακαίνισης και της εξοικονόμησης ενέργειας στηριζόμενη σε νέες πρακτικές και τεχνολογίες που θα παρουσιαστούν μέσα στην έκθεση.

Welcome to our new website

Welcome to our new website where you can explore our company and its products.

With over twenty years of experience in the field of aluminum constructions, we offer modern and reliable solutions and guarantee their quality. We undertake aluminum constructions with strong safety and security features as well as unrivalled aesthetics. Our design philosophy covers all architectural requirements and, combined with our expertise and affordable prices, guarantees our customers’ satisfaction.

We wish you an enjoyable navigation experience!

Καλωσήλθατε στη νέα μας ιστοσελίδα

Σας καλωσορίζουμε στη νέα ιστοσελίδα μας και σας καλούμε να εξερευνήσετε την εταιρία και τα προϊόντα μας.

Με την 20ετή εμπειρία μας στον χώρο των κατασκευών αλουμινίου, προσφέρουμε σύγχρονες και αξιόπιστες λύσεις και εγγυόμαστε την ποιότητα τους. Αναλαμβάνουμε υπεύθυνα κατασκευές αλουμινίου άριστης αισθητικής που προσφέρουν έντονη αίσθηση ασφάλειας και σιγουριάς. Η σχεδιαστική μας φιλοσοφία καλύπτει αδιαμφισβήτητα όλες τις αρχιτεκτονικές απαιτήσεις και σε συνδυασμό με άριστη τεχνογνωσία και προσιτές τιμές, υποσχόμαστε την απόλυτη ικανοποίηση σας.

Πιστοποίηση θωρακισμένων πορτών

Πιστοποιούμε την ασφάλεια και την ποιότητα των θωρακισμένων πορτών σύμφωνα με μεθόδους και προδιαγραφές καθορισμένες από την ευρωπαϊκή οδηγία ENV 1627 - 1, κατηγορίας Class 2, Class 3, Class 4.

Certification for fortified doors

We certify the safety and quality of armored doors according to methods and standards defined by the European Directives ENV 1627- 1 of Class 2, Class 3 and Class 4.

Σελίδες